نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نابودی ۸ مخفیگاه داعش توسط نیروهای حشد الشعبی

نابودی ۸ مخفیگاه داعش توسط نیروهای حشد الشعبی الحشد الشعبی از نابودی ۸ مخفیگاه نیرو‌های تروریستی داعش و کشف و ضبط ۳ بسته انفجاری در کرکوک و صلاح الدین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، الحشد الشعبی روز شنبه از نابودی ۸ مخفیگاه نیرو‌های تروریستی داعش و کشف و ضبط ۳ بسته انفجاری در کرکوک و صلاح الدین خبر داد.

 

به گزارش «الفرات نیوز»، بر اساس بیانیه سازمان الحشد الشعبی نیرو‌های امنیتی توانستند عملیات کرکوک و شرق دجله و محور شمال را با همکاری ارتش عراق در مناطق مشترک استان‌های کرکوک و صلاح الدین با موفقیت به اتمام برسانند.

 

این بیانیه افزود که تیپ‌های ۵۲ و ۶۱ و ۱۶ و ۶۳ و ۴۰ و هنگ ماموریت‌های ویژه و هنگ عملیات‌های ویژه فرماندهی کرکوک و شرق دجله و فرماندهی محور شمال و سایر نیرو‌های نظامی در این عملیات با همکاری نیرو‌های پشتیبانی و فنی مشارکت کردند.

 

همچنین نیروی هوایی ارتش عراق در این عملیات با هدف بیرون راندن عناصر باقی مانده داعش و جلوگیری از تحرکات عناصر آن‌ها بین کرکوک و صلاح الدین شرکت کرد. این بیانیه اشاره کرد که عملیات امنیتی امروز منجر به نابودی ۸ پناهگاه نیرو‌های داعش و یافتن ۳ بسته انفجاری شد.

 

پیش از این جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش عراق پنج حمله هوایی از ابتدای سال ۲۰۲۳ به مناطق دور دست در مرز‌های دیالی و صلاح الدین انجام دادند. این حملات به هلاکت ۲۰ تروریست داعشی از جمله چهار سرکرده داعش منجر شد.

 

این تروریست‌ها، سه هسته مهم تشکیل داده بودند که ۵۰ درصد از حملات به روستا‌های آزاد شده و نیرو‌های امنیتی در شش منطقه از مرز‌های دیالی و صلاح الدین معروف به مثلث مرگ را انجام می‌دادند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار